Ponuka cestovného ruchu v Podunajsku a požiadavky na jej kvalitu - Novacká, Ľudmila, 1953-
Náčrt aktivít Podunajska, ktoré sú predmetom záujmu účastníkov cestovného ruchu. Koncepcia rozvoja Podunajského regiónu. Nevyhnutnosť prepojenia podnikateľských subjektov. Etapy vývoja dopytu. Ďalšie predpoklady uspokojenia požiadaviek dopytu. Vymedzenie pojmu kvalita. Kvalita produktu cestovného ruchu v užšom a v širšom slova zmysle.