Zefektívnite svoj štart - Baláž, Stanislav
Príspevok na 2. konferenčnom seminári Obchod Connecting, konanom 14. 4. 2004 v Bratislave. Šanca uspieť vo veľkom európskom priestore závisí od vybudovania si zdravej pozície v lokálnych podmienkach a schopnosti expandovať. Výhody externej a internej logistiky. Optimálny tok tovarov medzi výrobcom a obchodníkom v prostredí EÚ. Modely. Príklad z Rakúska.