Ľudský faktor v službách cestovného ruchu - Kubičková, Viera, 1970-
Dôležitosť ľudského faktora v službách cestovného ruchu. Činitele ovplyvňujúce kvalitu služieb cestovného ruchu. Postavenie ľudského faktora v procese produkcie služby cestovného ruchu. Kontaktní pracovníci podnikov CR. Úloha obsluhujúcich pracovníkov v podnikoch CR. Schopnosti a vlastnosti obsluhujúcich pracovníkov. Podniková ekonomika vzdelávania - zvyšovanie kvalifikácie. Úloha koncepčných pracovníkov. Podporní pracovníci v podnikoch CR.