Proces globalizace - Breinek, Pavel
Proces globalizácie. Vymedzenie pojmu globalizácia. Faktory globalizácie. Proces liberalizácie. Liberalizácia medzinárodného obchodu. Liberalizácia kapitálových tokov. Dopady procesu liberalizácie. Liberalizácia a nezamestnanosť. Liberalizácia a nerovnosť. Liberalizácia a ekonomický rast.