Management změny organizace - řízení přechodné fáze - Collerette, Pierre
Jeden zo série článkov, ktoré sa zaoberajú manažmentom zmeny v organizáciách. V príspevku autori skúmajú problémy spojené s fázou prechodu a navrhujú radu opatrení ako s nimi nakladať.