Preukazovanie zhody stavebných výrobkov po vstupe SR do EÚ - Kubovský, Milan
Novela zákona č. 90/1998 Z. z. v znení neskorších predpisov pod č. 134/2004 Z. z. s účinnosťou od 1.4. 2004. Zákon pojednáva o podmienkach uvádzania stavebných výrobkov na trh podľa európskeho a podľa národného systému. Technické osvedčovanie a preukazovanie zhody. Značka zhody.