České pojišťovny v EU - Chuchvalcová, Jana
Rozhovor s predsedom predstavenstva a generálnym riaditeľom ČSOB Pojišťovny. Vývoj českého poistného trhu v EÚ a stratégia samotnej ČSOB Pojišťovny. Pozícia na trhu v životnom poistení. Najzávažnejšie zmeny, ktoré čakajú české poisťovne po vstupe do EÚ. Celková poistenosť v EÚ. Celková poistenosť vo vybraných krajinách východnej Európy.