Vybraná ustanovení novely zákona o daních z příjmů č. 438/2003 Sb. - Sedláková, Eva
Pokračovanie z č. 4/2004. Ďalšie paragrafy novely zákona č. 438/2003 Sb. o daniach z príjmov. Výdavky (náklady) vynaložené na dosiahnutie, zaistenie a udržanie príjmov. Nedaňové výdavky.