I.D.C. Holding, a.s., Bratislava analýza spoločnosti - Vlkolinský, Robert
Charakteristika spoločnosti I.D.C. Holding, a.s., Bratislava, najvýznamnejšieho producenta cukroviniek a trvanlivého pečiva na Slovensku. Celkové aktíva spoločnosti. Postupné rozširovanie výroby. Kladné hospodárske výsledky.