Diagnostika rastu podniku - Neumannová, Anna
Podniková diagnostika rozoznáva a vyhodnocuje javy súvisiace s fungovaním podniku ako systému v určitom prostredí, pri ktorom sa využívajú overené prístupy, metódy a techniky. Cieľom podnikovej diagnostiky je vytvoriť komplexnú a usporiadanú sústavu poznatkov o vykonávaní diagnóz. Rast podniku a jeho kvantifikácia. Funkcie rastu dopytu a ponuky. Funkcia nákladov. Grafické znázornenie Marrisovho modelu. Penrosov model rastu podniku.