<The> Evaluation study concerning the measure "Possible solutions to unemployment in the fields of agriculture and construction industry - Stanek, Vojtech
Príspevok predstavuje ex-ante analýzu, ktorej cieľom bolo posúdenie navrhovaného opatrenia z oblasti aktívnej politiky trhu práce. Hodnotiaca ex-ante analýza bola realizovaná ako súčasť bilaterálneho projektu MATRA "Systém pravidelného monitorovania, analýz a hodnotenia politiky zamestnanosti".