Systém prameňov európskeho práva - Colotka, Peter
Obraz o právnych štruktúrach, ktoré utvárajú európske právo. Pojem európske právo. Prierez právnych prameňov európskeho práva. Primárne a sekundárne pramene komunitárneho práva. Úniové právo. Charta základných práv EÚ a acquis communautaire. Všeobecné právne princípy. Asociačné dohody. Dohoda o založení Európskeho hospodárskeho priestoru.