Vstup Slovenskej republiky do Európskej únie a ústavné zmeny - Somorová, Ľubica
Úvahy o možných a nevyhnutných zmenách Ústavy Slovenskej republiky v procese prispôsobovania sa práva Slovenskej republiky kritériám vlastným právu Európskej únie.