Evropská integrace v oblasti práv k průmyslovému vlastnictví - Jakl, Ladislav
Dejiny medzinárodných zmlúv v oblasti práv k priemyselnému vlastníctvu. Harmonizácia práv k priemyselnému vlastníctvu. Integrácia v oblasti práv k priemyselnému vlastníctvu. Prípravy na zavedenie patentu Spoločenstva. Integrácia nadväzujúca na aktivity v európskych krajinách. Ochranná známka Spoločenstva. Priemyselný vzor Spoločenstva.