Automobil a uplatňovanie daňových výdavkov od 1. 1. 2004 - Dobšovič, Dušan
Zmeny, ku ktorým došlo pri používaní motorových vozidiel na podnikanie od 1. 1. 2004. Stručné rozobranie problematiky prevádzkovania motorových vozidiel a ich používania pri pracovných cestách podnikateľov v rôznych situáciách. Problematika posudzovania daňového výdavku pri pracovných cestách.