Nehnuteľnosti cudzozemca a ich zdaňovanie po vstupe Slovenska do EÚ - Bubeníková, Irena
Vlastnícke práva k nehnuteľnosti nadobudnuté v tuzemsku cudzozemcom. Obdobie do vstupu a po vstupe Slovenska do Európskej únie. Daňové povinnosti cudzozemca za nehnuteľnosti nadobudnuté v tuzemsku po 1. máji 2004.