Likvidácia ako etapa "života" spoločnosti - Chorvátová, Janka
Likvidácia právnickej osoby, likvidácia podniku. Priebeh likvidačnej činnosti. Likvidácia hnuteľných vecí, záväzkov, pohľadávok a pôžičiek poskytnutých zamestnancom. Ukončenie likvidácie. Zrušenie likvidácie.