Neplatnosť dražby - Benovič, Milan
Zmeny právnej úpravy záložného práva viedli k príprave procesnoprávnej úpravy umožňujúcej efektívnu realizáciu záložného práva, a to formou dobrovoľných dražieb. Otázky, ktoré môžu vzniknúť pri uplatnení nároku na určenie neplatnosti dražby.