India na vzostupe, stále však v tieni Číny - Slovák, Kristian
Hospodársky vzostup Indie, ktorá však stále zostáva v tieni Číny. Potenciál indickej ekonomiky. Prudký ekonomický rast. Mieru ekonomického rastu obmedzujú spomalené reformy. Napriek smerovaniu krajiny k modernej trhovej ekonomike zatiaľ nie je viditeľný zvýšený záujem zahraničných investorov. Medzinárodné postavenie Indie. Nová vláda krajiny a jej ambície.