O prísnej fiškálnej politike a miernom mzdovom náraste - Bačišin, Vladimír
Medzinárodný menový fond a jeho vyjadrenie k vývoju slovenskej ekonomiky. Slovensko a jeho nové ekonomické výzvy po vstupe do EÚ. Makroekonomický výhľad na rok 2004. Pokračovanie zásadných pozitívnych trendov tohto roka aj v ďalšom období. Návrh rozpočtového rámca na roky 2005-2007. Strednodobé ciele fiškálnej politiky po roku 2007. Súčasná menová politika.