Rozhýbu dôchodkové (penzijné) fondy kapitálový trh aj na Slovensku ? - Chovancová, Božena
Dôchodkový/penzijný fond a jeho formy. Skúsenosti z doterajšieho vývoja penzijných fondov vo svete - USA, Čile. Penzijné fondy v Európe. Pravidlá obozretného investovania.