MBA nie je kvalifikačným predpokladom, ale konkurenčnou výhodou - Valášek, Martin
MBA (Master of Business Administration) - získanie rozsiahlejších poznatkov z finančného manažmentu, marketingu a riadenia ľudí. Kolískou MBA sú USA. Na Slovensku má MBA v porovnaní so západnými krajinami menšiu tradíciu. MBA u nás je viac orientované na prax. Náklady na získanie MBA. Nevyhnutné podmienky na štúdium MBA. MBA a štát. Trh práce MBA oceňuje.