[Bankové poplatky] - Záborský, Ján
Z obsahu: Bankové poplatky v posledných rokoch výrazne rástli. Banky motivujú klientov k internetu, telefónu a trvalým príkazom. Balíčky služieb môžu poplatky znížiť i predražiť. Poplatky sú horúcim zemiakom všade vo svete.