Daňové sankcie sa zjednotili - Fričová, Zuzana
Od začiatku r. 2004 slovenské zákony upravujú daňový sankčný systém jednotne. Zákon pozná už iba dva druhy sankcie - pokuta a sankčný úrok. Pomôcť by malo aj zverejňovanie neplatičov daní s uvedením presného označania fyzickej alebo právnickej osoby a výšky daňového nedoplatku. Pokuty, výška pokút. Sankčný úrok. Úradná uzávera.