Marketing samosprávy v cestovnom ruchu - Kulčáková, Marta
Cestovný ruch a samospráva. Vplyv cestovného ruchu na rozvoj podnikania, zvyšovania zamestnanosti v území, čiže oživenie ekonomiky prostredníctvom rozvoja CR. Regionálne združenia a územná samospráva. Marketing samosprávy.