Finančné riadenie Kohézneho fondu - Konvalinková, Iveta
Systém finančného riadenia Kohézneho fondu. a osobitné súčasti tohto systému. Zmluvný rámec Kohézneho fondu v SR. Podrobnosti finančného riadenia projektu Kohézneho fondu.. Finančné toky pri implementácii projektu Kohézneho fondu.