[Spoločenská zodpovednosť podnikov] - Kampová, Slávka
Z obsahu: Len charitou si firma sociálnu zodpovednosť nekúpi. Corporate Social Responsibility (CSR) - spoločenská zodpovednosť podnikov. Konceptu CSR pomáhajú aj vlády. Regina Ovesny-Straka: Robiť dobro a rozprávať o tom. Pre nás je CSR viac než len marketing, tvrdia firmy. Vstupenka na bohatšie akciové trhy.