Zmeny v právnej úprave spotrebných daní po vstupe SR do EÚ - Bartošová, Jana
Potreba zosúladenia platného právneho stavu so smernicami Rady Európskej únie. Charakteristika spotrebných daní. Spoločné pojmy v právnej úprave spotrebných daní. Špecifické pojmy charakteristické pre jednotlivé druhy spotrebných daní. Spoločné, prechodné a záverečné ustanovenia, ktoré nadobudli účinnosť 1. 3. 2004.