Možnosti nadácií spestriť ponuku pre cestovný ruch na príklade Skautského domu v Bansej Štiavnici v ponuke cestovného ruchu v Banskej Štiavnici a jej okolí - Šimeček, Jozef
Nadácia Baden-Powella ponúka svoje možnosti na spestrenie ponuky cestovného ruchu v Banskej Štiavnici a jej oklolí na príklade Skautského domu v Banskej Štiavnici.