Statistika a měnová politika ČNB v průběhu ekonomické transformace ČR - Matalík, Ivan
Všeobecný význam štatistiky pre vykonávanie menovej politiky centrálnej banky. Menová politika ČNB v priebehu ekonomickej transformácie. Všeobecná schéma menovej politiky. Taktická a strategická úroveň menovej politiky. Menová politika ČNB v rokoch 1990-1997. Menová politika ČNB od roku 1998 do súčasnosti. Vývoj štatistických potrieb menovej politiky ČNB v priebehu ekonomickej transformácie ČR. Možnosti a limity využitia štatistických údajov pri ekonomickej analýze.