Medzinárodné strategické aliancie - Ferenčíková, Soňa, 1960-
Pojem strategická aliancia v ekonomickej literatúre. Strategické aliancie ako funkcia vertikálnej integrácie a interdependencie aktivít partnerov. Účastníci a základné typy strategických aliancií. Príčiny vzniku strategických aliancií. Strategické aliancie v leteckom priemysle. Star Alliance. Oneworld. Sky Team.