Marketingové strategie - v teorii i v praxi řízení - Horáková, Helena
Obsahové vymedzenie pojmu marketingová stratégia a meranie marketingovej výkonnosti. Základy budovania marketingovej pozície firmy. Marketingové nástroje a stratégia. Stratégia v českej podnikovej praxi. Miera účinnosti marketingových stratégií.