Česká státní statistická služba na prahu Evropské unie. Závazky, výzvy a naděje - Fischer, Jan
Transformácia štátnej štatistiky končí, harmonizácia je procesom trvalým. Rozšírenie EÚ a Európsky štatistický systém. EÚ v procese zmien, výzvy pre štátnu štatistiku. Európsky štatistický systém - vízia európskej štatistiky pre 21.storočie. Kvalita štatistických produktov a služieb - dôležitá priorita Európskeho štatistického systému. Európsky štatistický systém a česká štátna štatistika.