Hodnocení podnikové kultury - Micah, R. Kee
Skúsenosti americkej spoločnosti Caterpillar Inc. dokazujú, že proces hodnotenia kultúry (CAP - cultural assessment process) má aj finančný úspech. Obsah podnikovej kultúry. Identifikácia kľúčových prvkov podnikovej kultúry. Meranie a zmena podnikovej kultúry.