Systém národných účtov, verejná správa a verejný sektor - Kosorín, František
Prezentácia a uplatnenie modelu národných účtov v systéme ESA 95. Národné účty a verejná správa a verejný sektor. Klasifikácia inštitucionálnej jednotky. Klasifikácia inštitucionálneho sektora a podsektorov. Zhodnotenie postavenia verejnej správy a verejného sektora.