Současné trendy umělé inteligence - Berka, Petr
Pojem a obsah pojmu umelá inteligencia. Vývojové etapy umelej inteligencie. Základné princípy v inteligentných systémoch. Práca s vedomosťami. Práca s neurčitosťou. Učenie a adaptácia. Komunikácia. Súčasné trendy umelej inteligencie.