Pokuty podľa paragrafu 35 zákona za neplnenie daňových povinností podľa nového jednotného sankčného systému s príkladmi - Čepelová, Monika
S účinnosťou od 1. 1. 2004 bol zákonom č. 609/2003 Z.z. zapracovaný do zákona SNR č. 511/1992 Zb. o správe daní a poplatkov ... jednotný sankčný systém t.j. penalizácia a ukladanie pokút za porušenie ustanovení príslušných hmotnoprávnych predpisov vrátane porušenia ustanovení zákona o dani z príjmov.