Sivá teória, zelená prax - Žáry, Ivan
Čo je najdôležitejšie pre efektívne vykonávanie profesie manažéra práce s verejnosťou (PR), aké spôsobilosti by mal mať, jeho praktická príprava a výchova na Slovensku.