Regulace technické úrokové míry - Dohnal, Radim
Technická úroková miera (TÚM) a životné poistenie. Technická úroková miera ako záväzok. Problematika technickej úrokovej miery v EÚ. Problematika TÚM v Českej republike. Aktuálna maximálna výška TÚM v jednotlivých krajinách.