Kam kráčíš, soukromé zdravotní pojištění? - Stehno, Vladimír
Súkromné zdravotné poistenie z pohľadu poistného trhu v krajinách EÚ i z pohľadu zákona. Pozícia a podmienky súkromného zdravotného poistenia na českom poistnom trhu. Vývoj celkového zákonného poistenia a zákonného poistenia na súkromné zdravotné poistenie (SZP) v ČR. Možnosti uplatnenia SZP v súčasných podmienkach. Členské poisťovne ČAP a ich spektrum produktov. Dokončenie v ďalšom čísle.