Očakávajú sa útoky na menu - Bačišin, Vladimír
Útoky menových špekulantov na maďarský forint a poľský zlotý. Špekulatívny útok na poľskú menu. Schéma útoku na menu. Útoky na meny všetkých krajín EÚ v rokoch 1992-1993. Maďarsko - nejmenej chránenou oblasťou euroregiónu. Česká koruna a útok devízových špekulantov. Posledný významný útok na poľskú menu.