Multiple impacts of Croatia's catering and tourism on the domestic production and employment - Šergo, Zdravko
Ekonomické vplyvy pohostinstva a cestovného ruchu na celú chorvátsku ekonomiku a zamestnanosť. Vplyv na vývoj HDP. Multiplikačné modely. Empirická analýza. Vzorce.