Koření marketingu - inovace, diplomacie a průzkum trhu - Nekovář, Milan
Dokončenie z minulého čísla. Význam presnosti dohody pre vzťah dodávateľ - odberateľ. Výhodné aspekty dobrého kontaktu a dodávateľmi. Firmy a skúmanie efektívnosti marketingových nástrojov. Prieskum trhu a príklady z praxe.