Tvorba poistno-technických rezerv v Maďarskej republike - Kafková, Eva
Významné zmeny v poisťovníctve v krajinách V4, ktoré vyplývajú z procesu harmonizácie poistného trhu krajín V4 s poistným trhom EÚ. Poisťovníctvo v Maďarsku, tvorba rezerv, poistno-technické rezervy. Vybrané agregátne ukazovatele Maďarskej republiky.