On some aspects of intercultural communication in tourism - Bocková, Viera
Autorka sa vo svojom príspevku venuje interkultúrnej komunikácii v cestovnom ruchu. Interkultúrny tréning a ľudské zdroje. Interkultúrne zručný manažér. Profesionálna obchodná komunikácia. Aspekty profesionálnej komunikácie. Priama komunikácia.