Vývoj štatistiky nákladov práce v Slovenskej republike - Chrappa, Ivan
Poslanie medzinárodnej štatistiky nákladov práce. Členenie nákladov práce zo štrukturálneho hľadiska. Vývoj štatistiky nákladov práce v Slovenskej republike. Normy, ktoré vytvorili legislatívny rámec štatistiky nákladov práce na obdobie po roku 2000. Medzinárodný pilotný projekt štatistiky miezd a nákladov práce vyhlásený EUROSTAT-om. Úroveň a štruktúra nákladov práce v SR v roku 2002. Vývoj mesačných nákladov práce na zamestnanca v rokoch 1996-2002. Štruktúra nákladov práce v roku 2002. Diferenciácia nákladov práce v SR v roku 2002. Medzinárodné porovnanie nákladov práce. Mesačné náklady práce v Európe v roku 2000.