Perspektivy stabilizace Srbska a Černé Hory - Cabada, Ladislav
Stručný pohľad na príčiny kritického stavu juhoslovanskej politiky. Dopad na region juhovýchodnej Európy. Bezpečnostno-politické východiská juhoslovanskej krízy. Socioekonomická situácia v Zväzovej republike Juhoslávia. Politická kríza a jej možné riešenia.