Talent is fire - Sagálová, Eva
To je headline, pod ktorým sa chce stať Katedra marketingovej komunikácie FF UK jasným komunikačným brandom nielen pre odbornú verejnosť. Stručné informácie o Katedre a potrebných zmenách.