Ako vlastne fungujú peoplemetre ? - Vallo, Andrej
Ako sa zaznamenávajú údaje o sledovanosti, ako sa z nich získavajú informácie o divákovi, a čo sa stane, ak člen panelu sleduje TV mimo domu alebo prídu k nemu hostia. Spracovanie údajov. Parametre kontroly kvality panelu.