Manažérstvo zmien pri tvorbe návrhu produktu - Balek, Juraj
Najčastejšie zdroje vynucujúce si zmeny návrhu produktu. Popis a ilustrácia postupnosti pri schvaľovaní podnetov na zmeny. Zavedenie schváleného podnetu. Manažérstvo konfigurácie pri navrhovaní. Pravidlá zmenového konania.